Alla inlägg den 21 augusti 2013

Av Katarina Lundgren - 21 augusti 2013 17:00

Sommarlovet är slut och även de flestas semester.Min semester blev förra veckan en tripp med mamma och pappa, vi åkte i måndags och först var vi till Gävle och Furuvik och så Ockelbo där det finns en fin trädgård.Vi övernattade på hotell i Gävle och i tisdags åkte vi så vidare till Östersund och på vägen dit besökte vi det Thailändska templet mitt ute i skogen, efter en övernattning i Östersund så styrde vi kosan till Funäsdalen men även ett besök i Åre på chokladfabriken hann vi med samt Tännforsen, vi skulle också kolla in döda fallet men det fullkomligt öste ner så nä det fick vara.

På väg hem i torsdags fick vi bromsa en del för alla renar, snacka om att komma naturen tätt inpå. Fredag var en seeeg dag och jag gjorde typ inget mer än att tvätta och bara vara med Gizmo.

I måndags började skolorna igen och nu är det lite mer liv ute alla har ju av naturliga skäl varit till badplatser hela sommaren så man har inte sett till grannarna så mycket. Var lönedag för mig så jag åkte in till stan och handlade lite akvariefisk och mat åt de samt kattgrus inget storhandla det finns det inte pengar till. Just ja i söndags var jag och mamma på bio och såg #Hur många kramar finns det i världen, en fin och rolig film med bra budskap. Idag har det tvättats och nyss vann jag matchen över sängmadrassen då jag fick på överdraget efter tvätt. Denna vecka har också inneburit besök hos sjukgymnasten och jag är så pass bra nu att vi bestämde att jag hör av mig när det blir sämre igen och framförallt inte väntar typ 6 månader innan jag gör det :P.


Oj vilket hoppigt inlägg idag men hrm det blir så ibland.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards